Zgodba

Kdo je Ne-Ro?

Dobrodošel ljubitelj peke pic in nasploh dobre hrane! 

Sem Nejc, inovator in konstruktor izdelkov, ki ti bodo pomagali, da bodo tvoje specialitete vsi pohvalili, pravzaprav bo ob plinski peči Ne-Ro 40, zate in za tvojo izbrano družbo, to pravo kulinarično doživetje.

Moja pot do samostojnega podjetnika se je pričela na pobudo dobrega prijatelja, ki je želel kupiti plinsko peč za pico. Raziskala sva trg, pogledala nekaj posnetkov in razvila se je debata o nakupu najboljše peči. Ker so bili dobavni roki predolgi, sem mu predlagal, da peč poskusim narediti sam, saj sem že več let odličen konstruktor, imam veliko izkušenj z oblikovanjem pločevine in sestavljanjem izdelkov iz nje. Prijatelj mi je zaupal in res sem ustvaril svojo prvo plinsko peč. 

V peči so se pekle super pice, prijatelji so bili navdušeni, jaz pa sem vedel, da plinsko peč še lahko izboljšam. Ob redni službi sem prosti čas posvetil raziskovanju, risanju, oblikovanju in celotnemu razvoju najboljše plinske peči. Medtem sem pojedel zelo veliko pic 🙂 

Razvijanje peči mi je vzelo res veliko časa, a s preizkušanjem različnih materialov, dimenzij in delovnih postopkov, sem naposled prišel do končnega izdelka – plinske peči Ne-Ro 40. Peč ima vse potrebne certifikate o ustreznosti na kar sem še posebej ponosen.

Verjamem, da so močna želja, volja, vztrajnost, trdo delo prave sestavine za najboljši recept za dosego svojih ciljev. Moj cilj je še nadaljnje ustvarjanje in razvoj inovativnih izdelkov z najbolj kvalitetnimi in okolju prijaznimi materiali, ki vam bodo ljubiteljskim kuharjem in pekom, ali samo dobrim jedcem, v pomoč in boste z njimi ponosno pripravljali najboljše recepte. 

Verjamem v kvaliteto mojih izdelkov in se veselim z vsakim, ki postane ljubiteljski mojster peke pic in ostalih dobrot! 

Če na moji spletni strani ne najdete ali pogrešate kakšen podatek, ki bi vas prepričal v nakup izdelka, vas vabim, da me pokličete ali napišete sporočilo in vam z veseljem predstavim plinsko peč Ne-Ro 40 ali katerikoli drugi izdelek. Vesel bom tudi vaših povratnih informacij glede uporabe mojih izdelkov, odprt pa sem tudi za vaše predloge, želje ali potrebe po razvoju novih produktov. 

Se veselim vašega odziva, pa dober tek! 

Nejc Rovanšek